I've got Batman in my basement

2008.10.17. 10:29

Batman: the animated series

Epizód: #12

Író: Sam Graham & Chris Hubbell

Rendező: Frank Paur

Zeneszerző: Shirley Walker

Animáció: Dong Yang Animation



Miután Batman összetűzésbe kerül a Pingvinnel és a küzdelem során gázmérgezés miatt elájul, két gyerek menti meg az életét. Shirman és Roberta a fiú otthonának pincéjében rejtik el a hőst, hogy megvédjék az ellenségtől, amíg magához tér.









A legrosszabb epizód, ami valaha is elkészült ebben a sorozatban. A történet és a kivitelezés egyszerűen minősíthetetlen. Amilyen átlátszó módon le akarják nyomni az ember torkán, hogy négy kis siheder le tudja győzni a Pingvint és verőlegényeit (az óriáskeselyűkről nem is beszélve) elkeserítő. Izgalom helyett legyint egyet a néző, hogy "Na jól van ám már! Ez még rajzfilmben is sok!" és igaza van. Ez az epizód egyáltalán nem méltó a sorozathoz. Csak azt nem értem, hogy ilyen rossz forgatókönyvhöz miért kellett két író?
A zene sem sikerült jól, vagyis valahogy nem került összhangba a képen látottakkal. A szinkronok is erőltetettek, és mivel Batman sem sokat beszél benne, ezért még annyi felüdülése sincs a nézőnek, hogy Kevin Conroy-t (Batman) hallgathassa.
Az animáció is jóval közepes alatti, nem is érdemes róla több szót ejteni.
Sok hibája - melyek megvannak a Christmas with the Joker-ben is - mellett a legnagyobb, hogy unalmas. Az egyetlen értékelhető benne (ami miatt azt a fél "bat-jelet" megkapta), hogy egy Batman rajzfilm.








 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása