Christmas with the Joker

2008.09.29. 11:33

Batman: the animated series

Epizód: #2

Író: Eddie Gorodetsky

Rendező: Kent Butterworth

Zeneszerző: Michael McCuistion

Animáció: Akom Production




Karácsony napján Joker meglóg az Arkhamból egy rakéta-karácsonyfa (!) segítségével. Ezután elrabolja James Gordon rendőrfőnököt, Harvey Bullock nyomozót és Summer Gleason bemondónőt, hogy egyenes televíziós adásban alázza meg őket, felkérve ezzel Batman-t és Robin-t egy karácsonyi kergetőzésre. Elsőként egy vonat kisiklatásával próbálkozik, majd csapdát állít a két hősnek az obszervatóriumban. Batman végül megtalálja Joker búvóhelyét, és kisebb akadályok leküzdése után visszadugja a bohócot a diliházba.









Sajnos mindössze két pozitív dolgot tudok kiemelni. Az egyik a színészek teljesítménye, ami Mark Hamill szuper játékát jelenti legfőképp (de a többiek sem maradnak le tőle). A csodálatos az egészben, hogy ez a fazon egy pocsék forgatókönyv pocsék monológjait is képes élettel megtölteni.
A másik "jó" tulajdonsága pedig személyes okokból említendő meg, miszerint az egyik kedvenc karácsonyi fimem "Az élet csodaszép" utolsó kockáit nézi Bruce és Dick, miután Jokert leszállították az Arkhamba.
Minden más szörnyű lett. El sem tudom képzelni, hogy mehetett át ez az epizód a WB-rostáján, miközben ott volt már az On leather wings. Már az alapötlet is szörnyű, hát még a megvalósítás. Szerencsére az animációs stúdió nem kapott sok megbízást a Warner-től.








 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása