See no evil

2008.11.03. 18:51

Batman: the animated series

Epizód: #15

Író: Martin Pasko

Rendező: Dan Riba

Zeneszerző: Shirley Walker

Animáció: Dong Yang Animation



Kimberly Ventrix olyas valamivel rendelkezik amivel senki más: egy valódi láthatatlan baráttal. Ez a barát azonban nem más, mint Kimberly apja, aki láthatatlanná tévő ruháját használva mindent elkövet, hogy visszaszerezze lányát.








Amilyen kis középszerűnek tűnik, legalább annyira jó epizód. A forgatókönyv nagyon ütős, főleg Batman "Peek-a-boo" beszólása üt, de egyébként is sziporkáznak benne a poénok. Akár egy kifejezetten élvezetes rész is lehetne, ha...
Bár a zene szép, és a rendezés is megfelelő, de az animáció és egyes színészek játéka sajnos pocsék. Most nem azért, de Elizabeth Moss (Kimberly) simán lejátsza a képernyőről az anyját "alakító" Jean Smart-ot.
Az animáció igazi "dong-yang" szagot áraszt. Van ahol nagyon "büdös", másutt meg egész kellemes. Ezért sajna marad középszerűnek... Nagy kár érte.








 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása