Heart of ice

2008.11.03. 18:11

Batman: the animated series

Epizód: #14

Író: Paul Dini

Rendező: Bruce Timm

Zeneszerző: Todd Hayen

Animáció: Spectrum Animation Studio



Mr. Freeze sorra lopja el azokat az alkatrészeket, amikből egy olyan fegyvert kovácsolhat össze, mellyel akár egész Gotham-et lefagyaszthatná. Batman-nek nincs sok ideje, hogy kiderítse ki is valójában a titokzatos férfi, és milyen indítékból készül a város életére törni.








Szép és jó. Röviden így lehetne összefoglalni ezt az epizódot. Nem tökéletes, hiszen a karaktertervektől a történetig sorra gyengécskének mutatkozik. Mert valljuk be, a bosszúálló "jégember" lefagyasztja az egész várost-sztori kicsit túl sok ahhoz képest, mint ami a karakterben rejlik. Ugyanakkor Mr. Freeze sem fest túl jól az űrhajósruhában. Kicsit olcsón akarta megúszni az író (Paul Dininek egy fekete pont) és a karaktertervezők a kivitelezését.
Mindezek ellenére ez az epizód mégis működik, hála a remek rendezésnek (Bruce Timm piros pont) a remek zenének, és nem utolsósorban a remek animációnak. Komolyan mondom, a Spectrum tudja a legjobb Batman-t rajzolni, emiatt mindig is öröm az ő munkájukat nézni. 
Jó kis rész ez, érdemes megnézni.








 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása