Be a clown

2008.10.16. 13:41

Batman: the animated series

Epizód: #9

Író: Ted Pedersen & Steve Hayes

Rendező: Frank Paur

Zeneszerző: Michael McCuistion

Animáció: Akom Production



Hamilton Hill polgármester a fia, Jordan születésnapi partiját politikai kapcsolatok ápolására használja, amiért a fiú roppant dühös lesz rá. Nem csoda hát, hogy azonnal barátkozni akar a bulira megrendelt bohóccal, aki nem más, mint az álruhás Joker. Sőt, a fiú odáig merészkedik, hogy elbújik Joker autójában és elmegy az őrült búvóhelyére, hogy kitanulja a bűvészmesterséget. Mivel mindenki úgy hiszi, hogy Jordan-t elrabolták, Batman akcióba lendül, hogy megtalálja a fiút és a bohócot.









Végre Joker is egy földhözragadt történetet kapott, amiben Mark Hamill (Joker) is vígan eljátszadozhat a karakterrel. Meg kell dicsérni még a hullámvasutas jelenetet, habár nagy túlzások abban is vannak, de animációs szempontból egész szépen lett elkészítve. Emellett még mindenképp érdemes megemlékezni arról, ahogy Bruce Wayne eljátsza a kétbalkezes milliárdost, hogy civilben is megmenthesse az embereket.
Ezen kívül minden más felejthető, vagy egyszerűen szörnyű lett. A dialógusok egy-két Joker-poént leszámítva szörnyűek lettek. Ahogy Batman levegőt vesz a víz alatt, az valami elképesztő baki a rajzolók részéről. Csak azt nem értem, miért mindig az Akom kapja a Joker-sztorikat. A zenét pedig már meg sem említem.








 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása