P.O.V.

2008.10.16. 11:17

Batman: the animated series

Epizód: #7

Író: Mitch Brian

Rendező: Kevin Altieri

Zeneszerző: Shirley Walker

Animáció: Spectrum Animation Studio



Bullock nyomozót, valamint Montoya és Wilkes rendőrtiszteket a belső ügyosztály faggatja egy rablás meghiúsításában tett eredménytelen és szabálytalan erőfeszítésük miatt. Mindhárman a saját szemszögükből mesélik el a történetet, amiért mindhármukat felfüggesztik. De Montoya nem hagyja annyiban a dolgot, és folytatja a nyomozást, Batman nagy szerencséjére.









Nem erős sztori, de reális talajon mozog, csak néha van benne hatásvadászat miatti túlzás. Ezeket a gyengeségeket viszont kompenzálja a remek zene, a kiváló szinkronhangok, a jól megírt dialógusok, és természetesen a tökéletes animáció. A Spectrum stúdiója ebből a szempontból nagyon is megbízható, és hozza az On leather wings színvonalát.
Ragyogó alkotás, mindenkinek csak ajánlani tudom.






Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása