The last laugh

2008.10.15. 13:07

Batman: the animated series

Epizód: #4

Író: Karl Swenson

Rendező: Kevin Altieri

Zeneszerző: Shirley Walker

Animáció: Akom Production



Egy szemétszállító hajó titokzatos gázt terjeszt szét a városban, amitől az emberek rögtön nevetésben törnek ki. Mialatt a vigyorex-gáz az áldozatait, Joker a város értékeit gyűjti össze. Amikor Alfred is megfertőződik, Batman nekivág, hogy elkapja a robotbohóckapitánnyal is rendelkező őrültet. Minden jó ha a vége jó: a robot konzervként, Joker ismét fogolyként végzi.









Ha nem is rosszabb epizód mint a Christmas with the Joker, de mindössze egy nuansznyival jobb annál. Azt a keveset is Shirley Walker szuper zenéje teszi hozzá.
A történet jó is lehetne, de persze messze elrugaszkodik a még valósnak mondhatótól (egy hajó egy egész várost megfertőzzön?), és a kivitelezése is hagy (nem kevés) kívánnivalót maga után. Erőssége a zenén túl a szinkronhangokban is érződik, sőt egyes akciójelenetek is izgalmasra sikeredtek. Na de az animáció...
Az egész rész egy "most megmutatjuk, hogy Joker milyen kis furmányos és nagyszabású" hangulatot áraszt magából. Sajnos ezt a célt nem sikerült elérniük.








 

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása